Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zonwering Borne

De voordelen op een rij

Profiteer nu van gratis inmeten! Top kwaliteit binnen- en buitenzonwering voor een scherpe prijs. ☀️

  • De beste kwaliteit voor de beste priijs
  • Vrijblijvend inmeten bij u aan huis
  • Persoonlijke service

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Verschillende soorten zonwering in Borne

Wij bieden een ruim aanbod verschillende typen zonwering aan voor uw woning of bedrijf in Borne. Wij hebben een ruim aanbod buitenzonwering van markiezen tot aan terrasschermen en rolluiken tot aan screens. Naast de hiervoor genoemde typen buitenzonwering, bieden wij ook nog rits screens en uitvalschermen aan voor uw woning of pand in Borne. Naast buitenzonwering hebben wij ook nog verschillende soorten binnenzonwering. Denk hierbij aan strakke houten of horizontale jaloezieën of en vouwgordijnen of rolgordijnen voor uw huis in Borne.

Maatwerk zonwering

Alle zonwering wordt bij ons op maat gemaakt en bieden altijd een maatwerk oplossing voor uw woning of bedrijf in Borne. Op basis van uw wensen en behoeften maken wij uw zonwering altijd op maat. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van een zonwering op basis van kleur, materiaal, bevestigingsmethode of aandrijving. Wilt u weten welk type zonwering het beste past bij u? Wij meten vrijblijvend in bij uw bedrijf of woning en komen samen met u tot een passende zonwering oplossing.

Offerte aanvragen voor zonwering in Borne

Bent u geïnteresseerd in een zonwering voor uw woning of bedrijf in Borne of heeft u vragen over één van onze zonwering producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Nijverdal! Wij voorzien u graag van passend advies op basis van uw wensen en meten vrijblijvend in bij u op locatie om de mogelijkheden te bekijken en een passend advies te geven.

Buitenzonwering

Markiezen

Terrasschermen

Rolluiken

Screens

Ritsscreens

Uitvalschermen

Binnenzonwering

Plissé gordijnen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën

Het adres voor zonwering in Twente en Salland

Wij komen gewoon naar u toe!

Bent u geïnteresseerd in binnenzonwering, buitenzonwering, horren, overkappingen of heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met onze specialisten op! Wij komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook eens onze winkel in Nijverdal bezoeken. Wij bevinden ons aan de Smidsweg 110 in Nijverdal. Ook daar bespreken we graag uw wensen onder het genot van een kop koffie!

Offerte aanvragen Bekijk onze producten