Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zonwering Ommen

Bent u op zoek naar zonwering in Ommen? Ontdek de ruime mogelijkheden bij Zonwering Nijverdal. Door merken zoals TenCate, Degalux en Unilux is er altijd wel een passende zonwering voor u. 

De voordelen op een rij

Profiteer nu van gratis inmeten! Top kwaliteit binnen- en buitenzonwering voor een scherpe prijs. ☀️

  • De beste kwaliteit voor de beste priijs
  • Vrijblijvend inmeten bij u aan huis
  • Persoonlijke service

Vrijblijvende offerte!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Soorten zonwering in Ommen

Bij Zonwering Nijverdal bieden wij een ruim aanbod verschillende soorten zonwering voor uw woning of bedrijf in Ommen. Wij bieden een ruim aanbod binnenzonwering, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen en houten gordijnen. Ook hebben wij buitenzonwering, zoals screens, markiezen en rolluiken voor elke situatie. Naast binnen- en buitenzonwering hebben wij ook horren en overkappingen, zo hebben we een oplossing voor iedere situatie.

Zonwering op maat

Uw zonwering voor in Ommen wordt altijd op maat gemaakt voor elke situatie. Zo bieden wij een maatwerkoplossing voor uw bedrijf of woning in Ommen. Op basis van uw wensen stelt u zelf uw zonwering samen. Voor het samenstellen zijn er veel verschillende soorten mogelijkheden, zoals materiaal, kleur, aandrijving en bevestiging. Wij komen vrijblijvend bij u langs om alles op te meten en te kijken welke zonwering het beste bij u past.

Offerte aanvraag

Wilt u graag zonwering voor uw woning of bedrijf in Ommen of wilt u graag meer weten over onze zonwering? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op en wij zorgen voor advies op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor de beste maatvoeringen.

Service

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment zonweringsproducten in Ommen, maar ook voor professionele installatie en service. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van uw zonwering. Daarnaast bieden wij ook onderhoud en reparatie aan om ervoor te zorgen dat uw zonwering in optimale staat blijft functioneren. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en wij streven ernaar om u een uitstekende service te bieden.

Buitenzonwering

Markiezen

Terrasschermen

Rolluiken

Screens

Ritsscreens

Uitvalschermen

Binnenzonwering

Plissé gordijnen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën

Het adres voor zonwering in Twente en Salland

Wij komen gewoon naar u toe!

Bent u geïnteresseerd in binnenzonwering, buitenzonwering, horren, overkappingen of heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met onze specialisten op! Wij komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook eens onze winkel in Nijverdal bezoeken. Wij bevinden ons aan de Smidsweg 110 in Nijverdal. Ook daar bespreken we graag uw wensen onder het genot van een kop koffie!

Offerte aanvragen Bekijk onze producten